Letiště Pardubice rekonstruuje řídící věž

Email:
Z důvodu rekonstrukce TWR ve dnech 23.3.2015 – 26.4.2015 bude probíhat na letišti Pardubice výluka. Časy otevření letiště po dobu výluky Vám zasíláme v dokumentu v příloze emailu (jsou shodné s provozní dobou společnosti EBA, s výjimkou dne 22.3). Berte prosím na vědomí, že v uvedených dobách budou ATS poskytovány pouze procedurálně z MTWR na frekvenci 120,150 MHz a proto může docházet ke zdržením.

Mimo uvedené časy bude letiště uzavřeno, dojde k zániku MCTR (změna třídy vzdušného prostoru na G, E) a MTMA (změna třídy vzdušného prostoru E, C). Současně nebude společností EBA schvalován žádný výcvik na letišti Pardubice. Žádám o zvýšenou pozornost námi vydávaných NOTAMů, kde mohou být publikovány další změny, popř. omezení.

S pozdravem mjr.Ing. Jan ANDRLÍK (NS LSPLS Pardubice)

 

Poloha

Letiště Podhořany

Nový Dvůr 137
538 03 Podhořany u Ronova

GPS

49°56'21"N ; 015°32'59"E

 

Užitečné odkazy

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.

Fatal error: views_plugin_display::destroy() [<a href='views-plugin-display.destroy'>views-plugin-display.destroy</a>]: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition &quot;metatag_views_plugin_display_extender_metatags&quot; of the object you are trying to operate on was loaded _before_ unserialize() gets called or provide a __autoload() function to load the class definition in /www/doc/www.letistepodhorany.cz/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_display.inc on line 286